کد خبر: ۲۴۵۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰
صَمون نام نانی است یونانی که از گذشته‌های دور وارد سبد غذایی مردم عراق شده است.
به گزارش جنوب نیوز، برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی می‌ریزند و آن را به وزن‌های ۲۵۰ گرمی تبدیل می‌کنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانه‌ها را مقداری پهن می‌کنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: