جنوب نیوز: عبدالرضا رحمانیفضلی، وزیر کشور دولت آقای روحانی طی اظهاراتی در نشست ویدئوکنفرانس با استاندار، فرمانداران و بخشداران استان اردبیل گفته است:
"با توجه به اتفاقاتی که در انتخابات آمریکا افتاد و نتیجهای که از آن حاصل شد، یک فرد خودسر نادان تندروی افراطی کنار رفت. البته آنهایی که سرکار آمدهاند هم به دنبال حل مشکل ما نیستند اما قطعا این فرد آگاهانهتر رفتار خواهد کرد. هر چند ما آمادگی هر شرایطی را داریم."
به گزارش ایرنا، او همچنین در بخش دیگری از صحبتهای خود تصریح میکند: گاهی با سرکشیها، ملاقاتها و با برخورد خوب، حل مسایل و مشکلات روزانه و جاری مردم در سیستمهای اداری ما و جلوگیری از تصمیم گیریهای غلط میتواند رضایتمندی ایجاد کرد. فرمانداران و استانداران باید با نخبگان جامعه اعم از سیاسی، تولیدی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، اقشار مختلف جامعه و اصناف جلسه بگذارند و به حرفهایشان گوش دهند. بسیاری از مشکلات را میتوان با جلسه با این دوستان حل کرد. اما آنچه که حل نمیشود، پیگیری کنید. همچنین تماس و ارتباط با مردم، انجام اقداماتی که موجب رضایتمندی باشد و جلوگیری از اموری که موجب نارضایتی مردم می شود، در دستور کار قرار دهید.[5]
*جای بسی تأسف و البته عبرت است که وزیر کشور دولت، بین رؤسای جمهور آمریکا تفاوت قائل است و فکر میکند که اگر از آتش اوباما و ترامپ آبی برای مردم ایران گرم نشد اما لابد برای جو بایدن خبر دیگری در راه است!
دقت شود که همین تحلیل غلط در ستاد دولت بود که بیش از 7 سال آزگار، آقایان را معطل انعطاف کاخ سفید نگه داشته است و البته جز خسارت محض هم هیچ عایدی نداشت.
جالب اینجاست که گویا قصدی برای درس گرفتن و آموختن هم در کار نیست و آقایان همچنان مصمم به واقعی انگاشتن افسانه "جک و لوبیای سحرآمیز" هستند.
اظهارات عجیب و خوشبینی اصلاحطلبانه رحمانی فضلی نسبت به جو بایدن در حالی است که حتی محمدجواد ظریف هم اخیراً اعلام کرد "بایدن با سیاست های دونالد ترامپ مخالفت میکند اما در حقیقت همان سیاست را دنبال میکند."[6]
لازم به تأکید است که امر منسی شده در صحبتهای رحمانیفضلی پیرامون راهکارهای ایجاد رضایتمندی در مردم اینست که گویا آقایان نمیدانند بیش از هر ملاقات و لبخند و جلسهای؛ این "تحلیل درست" و مدیریت جهادی است که موجب رضایتمندی مردم میشود.
میتوان به جرأت گفت که اگر و فقط اگر شخص آقای رحمانیفضلی اقتدار لازم را در برخورد با گرانفروشی و نظارت بر قیمتها به خرج میداد؛ سطح رضامندی مردم بسیار تا بسیار بیشتر از امروز میبود.
و ایضا اگر آقایان طی 7 سال گذشته امید واهی به وقوع رفتار بخردانه در کاخ سفید نبسته بودند؛ حتما و به گواه کارشناسان امر؛ شرایط اقتصادی امروز ایران بسیار بهتر بود و شاهد "آتشفشان ناکارآمدی" در دولت اعتدال نمیبودیم.