

گواه این ادعا روزنامه هاآرتص اسرائیل است که در یکی از مقالات به قلم یتژاگ بریک، از سرلشگران ارتش رژیم صهیونیستی می نویسد: نزدیک به یک دهه است که ایران سودای استقرار شمار فزاینده ای از موشک های خود را در اطراف اراضی اشغالی از ۵ نقطه راهبردی مختلف در لبنان، غزه، یمن، سوریه و عراق در سر می پروراند. مراکز مسکونی مهم و اهداف استراتژیک و زیر ساخت های حیاتی دفاعی و غیرنظامی رژیم صهیونیستی مشتمل بر شبکه های انرژی، منابع طبیعی، برق، سوخت و گاز طبیعی، حمل و نقل، ارتباطات و تاسیسات بهداشتی براحتی در سیبل هدف بیش از ۲۰۰ هزار موشک ایرانی قرار دارند.
2) همان گونه که ترور شهیدان شهریاری، احمدی روشن، علیمحمدی،
رضایینژاد و قشقایی فرد هیچ گونه خللی در برنامه های هسته ای کشورمان
ایجاد نکرد ، طبیعی است که شهادت فخری زاده نیز نمی تواند موتور محرکه هسته
ای صلح آمیز کشورمان را متوقف کند. البته هر کدام از این دانشمندان شهید،
انسان های فرهیخته، فاضل، اندیشمند و متعهدی بوده که در جهاد علمی، یکتا و
مانندی نداشته اند. پرورش نسلی از جوانان تحصیل کرده که راه این شهیدان را
ادامه می دهند نوید بخش آینده ای روشن برای ارتقاء صنعت هسته ای کشورمان می
باشد که اکنون در صنایع نظامی، دفاعی و هسته ای کشور مشغول بوده و
کارکردشان در قالب های مختلف، در مناسبت های ملی به مانند راهپیمایی روز 22
بهمن ماه، هفته دفاع مقدس و غیره رونمایی می شود.
3) ساختار امنیتی جمهوری اسلامی ایران به گونه ای طراحی شده که ضمن اشرافیت کامل در حوزه های اطلاعاتی، عملیاتی و سایبری، دارای ساختاری بومی و بدون وابستگی مستقیم و غیر مستقیم به تشکیلات امنیتی سایر کشورهاست هر چند که از همکاری ها با کشورهای دوست و همچنین حفره های امنیتی سایر کشورهای متخاصم در جنگ های اطلاعاتی و سایبری به خوبی استفاده می کند.
این موضوع نشان می دهد که در مقوله تامین امنیت کشورمان، دو بخش جداگانه اما مرتبط در حوزه داخلی و بین الملل بدون وابستگی به سرویس های امنیتی خارجی فعال بوده و قوی ماندن یک بخش لزوما به معنای ضعیف نگه داشتن بخش دیگر نیست. شکست های مفتضحانه سرویس های امنیتی خارجی در ایران و هر آنجایی که موضوع منافع ایران در میان بوده پرونده های سنگینی را در بایگانی های امنیتی ایران در خود جای داده که شاید به لحاظ یک سری مصلحت ها، از قید خیلی محرمانه و خیلی ویژه خارج نشده تا مردم بتوانند این ابهت را در اسناد بیشتر احساس کنند.
بدون شک خواستار ذهنی رژیم تروریست اسرائیل در پروژه نفوذ ورود به برخی مراکز حساس کشور با کمک برخی خودفروختگان داخلی برای ضربه زدن به امنیت کشورمان است که در پروژه های مختلف طی چهل و یک سال گذشته با شکست های فراوانی به دلیل هوشیاری و رصد دقیق تامین کنندگان امنیت کشور مواجه شده است. حال اگر در محدود مواردی نیز موفقیت های نسبی برای ترور شخصیت ها و دانشمندان ایرانی کسب کرده نشان دهنده ناکارایی ساختار امنیتی کشورمان نمی باشد هرچند نیاز است که با سنباده کشی اطلاعاتی، منافذ نفوذ شناسایی و ترمیم شود.

4) رهبر معظم انقلاب امریکا را به دلیل روحیه استکباری و سلطه جویی قابل اعتماد نمی داند. رهبری در 26 شهریورماه سال 98 در ابتدای جلسه درس خارج فقه در آغاز سال تحصیلی حوزههای علمیه، فرمودند :" چنانچه آمریکا حرف خود را پس گرفت و توبه کرد و به معاهده هستهای که آن را نقض کرده است، بازگشت، آنوقت در جمع کشورهای عضو معاهده که شرکت و با ایران صحبت میکنند، آمریکا هم میتواند شرکت کند، اما در غیر اینصورت هیچ مذاکرهای در هیچ سطحی بین مسئولان جمهوری اسلامی و آمریکاییها اتفاق نخواهد افتاد نه در نیویورک و نه غیر آن". پس این موضوع هیج ربطی به رفتن و آمدن روسای جمهوری در آمریکا ندارد. اگر امریکایی ها دست از خباثت خود برداشته و در عمل با لغو تحریم های ناجوانمردانه بر علیه مردم ایران و توبه بخواهند به برجام برگردند، باب گفتگو در قالب برجام وجود دارد و راهی به جزء این قابل تصور نیست.
این موضوع نشان می دهد که گفتگوی ایران و آمریکا برای بازگشت به برجام پیچیدگی ها خاص خود را دارد و شرایط آمریکایی ها و منطقه نیز چندان مستعد ایجاد یک درگیری و جنگ نمی باشد پس حتی اگر آمریکایی ها نخواهند توبه کنند و پس از لغو تحریم ها به برجام بازگردند، هژمونی سنگین ایران بر منطقه خاورمیانه به گونه ای است که آمریکایی ها، نوچه هایش در منطقه به مانند عربستان و رژیم غاصب اسرائیل هرگز نمی توانند به یک جنگ نظامی بر علیه کشورمان دست بزنند.
حرف آخر
شناسایی
و مجازات عاملان ترور دانشمند هسته ای شهید فخری زاده، خواسته مردم ایران
است که از زبان رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولان امر بیان شده است. طبیعی
است که تامین کنندگان امنیت کشور، ساکت ننشسته و به زودی و در کمترین زمان
ممکن عاملان این جنایت را شناسایی و ساختار قضایی کشور، عدالت را برای آنها
اجرا خواهد کرد. از طرفی ضروری است که عاملین پروژه نفوذ که به قصد
خرابکاری در کشور و بر هم زدن امنیت شهروندان به خود اجازه جسارت به ملت
ایران می دهند، شناسایی شوند تا با انهدام شبکه ها آنها، مردم همچنان به
مانند گذشته به داشتن چنین سربازانی گمنام در قالب تامین کننده امنیت کشور،
افتخار کنند.
یادداشت: دکتر مهرداد جشنی پور، خبرنگار و کارشناس مسائل سیاسی ایران