آخرین اخبار
کد خبر: ۲۲۲۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۷
طی چندسال اخیر، هشدارهای مسئولان درباره پرهیز از مصرف نان‌ هایی که با آرد سفید پخت می‌ شود سبب شد بازار نان‌ های سبوس‌ دار رونق بگیرد، طوری که برخی از نانوایی‌ ها با نصب اطلاعیه روی شیشه واحد صنفی خود، اعلام کردند «نان سبوس‌دار پخت می‌شود»

 طی چندسال اخیر، هشدارهای مسئولان درباره پرهیز از مصرف نان‌ هایی که با آرد سفید پخت می‌ شود سبب شد بازار نان‌ های سبوس‌ دار رونق بگیرد، طوری که برخی از نانوایی‌ ها با نصب اطلاعیه روی شیشه واحد صنفی خود، اعلام کردند «نان سبوس‌دار پخت می‌شود»، مسئله‌ای که موجب استقبال شهروندان از این نانوایی‌ ها شد.

به گزارش جنوب نیوز،  با این حال، هفته گذشته، معاون وزیر جهاد کشاورزی از شهروندان خواست از خرید نان‌ هایی که به آنها افزودنی‌ هایی مانند سبوس اضافه می‌ شود خودداری کنند.

یزدان سیف گفت آرد باید مستقیما در تولید نان استفاده شود. هرگونه افزودنی مانند سبوس غیرقانونی و غیربهداشتی است و مردم نباید بخرند زیرا برای پخت نان، گاهی اوقات از سبوس دامی استفاده می‌شود که نه‌تنها هیچ خاصیتی ندارد بلکه مضر است. در واقع، با این کار سم وارد بدن خودمان می‌کنیم زیرا همه سموم، فلزات سنگین و باقی‌مانده‌های شیمیایی روی سبوس دامی می‌نشیند و با مصرف آن، به سلامت خودمان آسیب می‌زنیم.

نان با سبوس دامی نداریم

‌رئیس اتحادیه نانوایان بوشهر نیز با بیان اینکه نانوایان حق افزودن سبوس ‌روی خمیر را ندارند افزود: نانوایان برای پخت نان باید از آردهای سبوس‌ دار استفاده کنند و افزودن جداگانه سبوس مجاز نیست.

علی پارسایی‌ فر استفاده از سبوس‌ دامی در نانوایی‌ های بوشهر را تکذیب می کند و ادامه می دهد: سبوس‌ هایی که نانوایی‌ ها استفاده می‌کنند خوراکی است و به‌ هیچ‌ عنوان در پخت نان از سبوس دامی استفاده نمی‌ شود.


منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: