به گزارش جنوب نيوز؛ برگزاری مراسم 16 آذر امسال را می توان یک نقطه تاریک در پرونده مدعیان تدبیر و اعتدال در دانشگاه های مختلف کشور به ویژه تهران دانست.
مجموعه طراحی های صورت گرفته توسط جریان های سیاسی خارج دانشگاه علاوه بر آنکه موفق شد تا حدودی دانشگاه های کشور را دستخوش التهابات و ناآرامی هایی نماید، در دیگر سو توانست تریبون هایی را برای خط شکنی جریان مرموز مدافع فتنه فراهم آورد و این در حالی است که در چند دانشگاه از در اختیار قرار دادن تریبون ها جهت پژواک صدای مدافعان انقلاب اسلامی دریغ به عمل آمد.
4 تشکل دانشجویی دفتر تحکیم وحدت، بسیج دانشجویی، اتحادیهانجمنهای اسلامیدانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور و اتحادیه جامعه اسلامیدانشجویان بهدلیل حذف یا کاهش مدتزمان آنها برای اظهارنظر و نقد مسایل موجود جامعه، با اعلامنارضایتی از ایجاد افضای امنیتی بر خلاف نظر هفته گذشته آقای روحانی در گلستان مبنیبر به سر آمدن فضای امنیتی و افراط ازحضور در این مراسم انصراف دادند و عملا مراسم تبدیل به گفت و شنود میان حامیاناصلاحات و رییس جمهور شد و باردیگر به مانند سال گدشته، 16 آذر رنگ شاداب دانشجوییخود را به رنگ خاکستری حلقه امنیتی واگذار کرد.
تکرار سریال برچسبزدن به منتقدین
در همین حال، رییس جمهور محترم در اظهارات خود در جمع حضار بااشاره به انتقاد از دولت در گرانیهای موجود و مذاکرات هستهای گفت: یکعده تازه به دوران رسیده که البته ما به آنها هم احترام می گذاریم، نمیخواهد اینقدر نسبت به آینده و ارزشهای انقلاب و ارزشهای اسلام دلنگران باشند. ماهمه باید در ارزشها اجماع نظر پیدا کرده و نظر مشترک پیدا کنیم. امروز دنیا باور دارد که مذاکرات ما یک مذاکرات جدی ومنطقی و روبه جلو است. قبلا هم همینطور بوده ولی باور نمیکردند. امروز دنیا قبولدارد که جمهوری اسلامی ایران مسلح به سلاح منطق و عقلانیت است. امروز همه قبول دارندکه جمهوری اسلامی ایران ضدخشونت و افراطی گری است و اگر نبود چطور اعلام جمهوریاسلامی ایران برای جهان عاری از خشونت و افراطی گری در مجمع عمومی سازمان ملل متحدبا اتفاق آرا و مخالفت فقط دو سه کشور مثل آمریکا و اسرائیل به تصویب جهانی میرسد؟
ای کاش رییس هیئت دولت بدون هیچ برچسبی به منتقدین دولت یازدهم، ازعملکرد آنها انتقاد میکرد که متأسفانه این مسئله اتفاق نیفتاد و مشرق در گزارشدیگری به چرایی تکرار سریال برچسبها به منتقدین در دولت یازدهم اشاره خواهد کرد.
حدف سخنرانی تعدادی از چهرههای انقلابی دردانشگاههای مختلف
از دیگر حوادث قابل توجه در 16 آذر 1393، حدف و لغو مراسمتعدادی از چهرههای مؤمن و انقلابی در دانشگاههای مختلف بود، بر اساس اخبار منتشرشده، یکی از مراسم لغو شده، سخنرانی "حسین شریعتمداری" مدیر مسؤولروزنامه کیهان در دانشگاه امیرکبیر بود.
مسؤولین دانشگاهها امیرکبیر در استدلال جالب و غیرقابلقبولدر لغو حضور حسین شریعتمداری در این دانشگاه اعلام میکنند: هیئت نظارت به دلایلحفظ حرمت میهمان در دانشگاه امیرکبیر با برگزاری این سخنرانی مخالفت کرد و ازابتدا مجوزی صادر نشد که لغو شود.
معاون فرهنگی دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: تأکید رئیسدانشگاه امیرکبیر بر ارزشی بودن شریعتمداری است و خود من نیز در آینده شخصاً از ویدعوت میکنم که برای سخنرانی در دانشگاه حضور یابد ولی با توجه به سابقه دانشگاهامیرکبیر در این شرایط حضور وی در دانشگاه ممکن بود سبب عدم رعایت حرمت وی شود.
اگرچه این اظهارنظر توجیه دمدستی مسؤولین دانشگاه امیرکبیراست چراکه قطعاً آقای شریعتمداری بهعنوان یک فرد مؤمن نسبت به حرمت خویش، بیش ازدیگران اهمیت قائل میشوند و اگر مسؤولین دانشگاه از ایجاد فضای ملتهب بهواسطهافشاگری و سخنرانی ایشان نگران بودند، این بحث دیگری است که از کنارش عبور میکنیمو تحلیل آن را به زمان دیگر موکول میکنیم.
- لغو سخنرانی رسایی دردانشگاه صنعتی قم
صبح 16 آذر نیز رسانه ها خبر دادند برنامه سخنرانی حجت الاسلام حمید رسایی در دانشگاه صنعتی قم لغوگردید. این برنامه که با دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روزدانشجو برنامه ریزی شده بود پس از مخالفت شدید برخی از مقامات دولتی توسط مدیراناین دانشگاه لغو شد.
- لغو سخنرانی سید محمودنبویان در دانشگاه آزاد اراک
اما صبح دیروز یکشنبه16 آذر برنامه سخنرانی سیدمحمود نبویان نماینده مجلس شورای اسلامی در دانشگاه آزاداراک نیز لغو شد. برنامه سخنرانی نبویان حدود یک ماه قبل اطلاعرسانی شده بود و برگزارکننده این برنامه بسیج دانشجویی بود.
- لغو سخنرانی همسر شهیدعلیمحمدی و جایگزینی پزشکیان در دانشگاه هنر تبریز
به گفتهی مسولین بسیجدانشجویی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، مقرر شده بود خانم دکتر منصوره کرمی همسر شهیددکتر مسعود علی محمدی به عنوان سخنران روز دانشجوی این دانشگاه حضور داشته باشد ومورد موافقت مسئولین دانشگاه هم قرار گرفته بود و تمامی هماهنگی ها با همسر شهید انجامشده و بلیت های هواپیما نیز تهیه گردیده بوداما بعد از جلسه شورایفرهنگی این دانشگاه ، این برنامه به دلایل نامربوط و غیر منطقی لغو شد.
به گزارش سایت محلیزیتون،در این جلسه مقرر شد تا از دکتر پزشکیان نماینده اصلاح طلب مجلس شورایاسلامی به عنوان سخنران دعوت به عمل آید!
برخورد نامناسب بااصحاب رسانه در دانشگاه تهران
از دیگر مسایل بوجود آمدهدر 16 آذر امسال، برخورد نامناسب و خارج از عرف مسؤولین دانشگاه و انجمن اسلامیدانشگاه تهران و با اصحاب رسانه بود.
بنابر گزارش تسنیم، مراسم انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهرانبرای بزرگداشت روز دانشجو در حالی عصر امروز یکشنبه در تالار شهید چمران دانشکدهفنی دانشگاه تهران برگزار شد که مسئولان برگزاری این مراسم در اقدامی نامناسب وخارج از عرف، تعدادی از خبرنگاران و عکاسان را که قصد پوشش خبری این مراسم راداشتند، از تالار شهید چمران اخراج کردند.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهرانیک تشکل دانشجویی دومخردادی به شمار میآید و در برنامه امروز این تشکل نیز مصطفیمعین وزیر علوم دولت دومخرداد و علی مطهری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامیسخنرانی کردند.
مسئولان این تشکل خبرنگار و عکاسخبرگزاریهای تسنیم و فارس و همچنین خبرنگار و فیلمبردار صدا و سیما را از مراسممذکور اخراج کردند و به آنها اجازه پوشش خبری این مراسم را ندادند.
در این مراسم مسئولان این تشکل دومخردادی، عکاسان خبری خبرگزاری مهر و باشگاه خبرنگاران را نیز اخراج کردند.
حضور حلقه فتنه و افراطگرایی در مدیریت وزارت علوم
قاعدتا جریان مستبد و آشوبگر فتنه در دوران بیوزیری وزارت علوم بر اساس شواهد و اظهارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان استیضاح فرجیدانا، اقدام به شبکهسازی و مهرهچینی در داخل دانشگاهها به خصوص دانشگاه بدون رییس تهران کرده است و حوادث امروز دانشگاه تهران همراه با شعارهای ضدهنجاری و حمایت از فتنهگران در حصر، نه تنها به آرامش و امنیت دانشگاهها کمک نمیکند بلکه سبب میشود دولت تدبیر، بواسطه شلوغی و ایجاد ناامنی و فضای ملتهب و مسموم سیاسی در دانشگاهها، از اهداف اصلی خود مبنی بر رسیدگی به وضعیت معیشتی مردم بازبماند.